Graphic Design

Servicii de grafică web și print – Logo design, afișe publicitare, catalog produse
carți de vizită, bannere, etc.

Etapele realizării unui design

Documentație

Este primul pas pe care îl fac când încep să lucrez la un design. Analizez domeniul și concurență și văd care sunt cele mai noi tendințe.

Concept

În baza informațiilor acumulate în prima etapă, pot veni cu idei și concepte care să se plieze pe necesitățile noului proiect și ale clientului.

Creație

Este etapă cea mai îndelungată, în care sunt îmbinate cunoștințele în design cu dorințele clientului pentru a obține un design modern.

Livrare

Mă asigur că produsul final este primit de către client împreună cu toate fișierele, în funcție de necesitățile acestuia.

freelancer graphic design

Servicii complete de Graphic Design

Logo Design

Intr-o imagine grafica este sintetizat brandul si valorile pe care vrea sa le comunice. Are rolul de a transmite direct consumatorului informatii esentiale despre companie.

Manual de identitate

Este un set de reguli si restrictii pentru folosirea imaginii de brand. Sunt prezentate toate elementele de identitate vizuala, create special pentru brand, de la logo, carti de vizita, pana la flyere, bannere sau chiar prezentari power point.

Cărți de vizită

In cele mai multe cazuri, acesta este primul lucru pe care il faci, dupa ce logo-ul este realizat. Este important sa te poti promova oriunde, iar o carte de vizita contine toate datele necesare pentru a putea fi contactat.

Catalog de prezentare

Descrie serviciile sau produsele pe care le ofera o companie printr-o grafica atractiva. In functie de nevoi, cataloagele pot fi realizate periodic sau ocazional. Ele trebuie sa respecte imaginea brandului si sa fie in ton cu valorile acestuia.

Materiale Promoționale

In ceea ce priveste materialele promotionale, pot include de la, afișe, postere, bannere, rollup-uri, pliante sau orice altceva care poate fi asociat brandului.

Semnături Email

Poți edita texte și imagini din site-ul tău oricând dorești, fără ajutorul meu.

Grafică pentru Social Media

Toate companiile au cel putin o pagina de socializare: Facebook, Instagram, Linkedin sau altceva care se potriveste mai bine brandului. De aceea, elementele grafice pentru social media care sa promoveze serviciile sau produsele sunt necesar tuturor.

Newslettere

Toate companiile care detin un site au, mai mult ca sigur, si o baza de date cu adrese de e-mail ale clientilor sau ale potentialilor clienti. Newsletterul este modalitatea de a prezenta ultimele oferte sau stiri unui public deja selectat.

freelancer web designer

De ce să alegi un Freelancer și nu o agenție?

Tot mai multe persoane realizează că a angaja o agenție de este un proces încet, scump și impersonal. Freelancerii sunt capabili sa ofere servicii personale inaccesibile la o corporație.

Spune-mi, cât de des ajungi să cunoști directorul unei companii de la care cumperi produse? Pentru un freelancer, fiecare client este cel mai important, nu doar o statistica.