web design sibiu

web design sibiu

Vrei un website care
îți aduce clienți?

În plus, să fie ușor de folosit, cu un design modern și să nu mai ai costuri de mentenanță ulterioare? Ești în locul potrivit, bine ai venit!

Web Design Sibiu

De ce să alegi un Freelancer și nu o agenție de Web Design?

Tot mai multe persoane realizează că a angaja o agenție este un proces încet, scump și impersonal. Freelancerii sunt capabili sa ofere servicii personale inaccesibile la o corporație. Spune-mi, cât de des ajungi să cunoști directorul unei companii de la care cumperi produse? Pentru un freelancer, fiecare client este cel mai important, nu doar o statistica.

Lucrurile pe care le ofer:

creare site wordpress

Website WordPress

52% din website-urile de pe internet folosesc WordPress.
De ce? Pentru că este ieftin și ușor de administrat.

web designer sibiu

Optimizare pentru mobile

Căutările pe mobile se ridică acum la 60% din traficul web. Un website optimizat pentru mobile va ocupa un rol esențial în clasarea lui în primele pagini.

web designer sibiu

SEO

Optimizarea SEO înseamnă inclusiv un conținut relevant și original, presărat cu cuvinte cheie ce îți vor ajuta cilentii să ajungă la tine.

web designer sibiu

Web Design personalizat

În mediul de afaceri sau personal, necesitatea unui website cu o grafică interactivă și un sistem bine realizat poate fi considerat carte ta de vizită.

web design sibiu

creare site web sibiu

Statistici

Toate website-urile pe care le creez vin integrate cu Google Analytics, care îți va arăta câți utilizatorii îți accesează site-ul și de unde.

web designer sibiu

Preturi mici, calitate mare

​Nu trebuie să plătesc salarii și nici chirii în centrul orașului. Astfel, pot să îți ofer servicii pe care altfel nu ți le-ai permite, la o fracțiune din costurille unei firme de web design.

Vrei să afli prețul pentru creare site web?
Cere o cotație preț site!