Web Design

Realizez site de prezentare, magazin online la cele mai înalte standarde,
folosind ultimele tehnologii din domeniu.

Eși intersat de:

Website de Prezentare

Prezența în online este necesară. Un site web de prezentare trebuie să arate bine, să fie original și să aducă vânzări. Că freelancer web designer bifez toate aceste cerințe de business.

Magazin Online

Realizez magazine online moderne cu design personalizat pe platforma WordPress, optimizate pentru mobil și tabletă, securizate, care vor conține un sistem de plată online și o administrare ușoară.

Toate website-urile realizate de mine cuprind:

Design personalizat

Pun în practica toate cunostintele dobândite pentru a implementa design-ul dorit. Astfel stabilim împreună cum va arăta site-ul înainte de realizarea lui.​

Design responsive

Creez doar site-uri web adaptabile oricărui device. Indiferent că e vorba despre telefon, tableta, laptop sau desktop, site-ul tau va arăta la fel de bine.

Securitate Website

Știu cât de important este ca site-ul tău să fie securizat și protejat de eventualele atacuri.

SEO (on site)

Optimizare SEO (on site) - implementarea tehnică pentru un site sănătos din punct de vedere SEO.

Încarcare rapidă

Mă voi asigura că fiecare proiect pe care îl dezvolt va fi optimizat din punct de vedere al vitezei de încărcare. Astfel vizitatorii vor accesa rapid site-ul tău.

Backup Website

Nu pierde conținutul important de pe site-ul tău web. Un backup este necesar pentru a recupera conținutul lui.

Panou de administrare

Poți edita texte și imagini din site-ul tău oricând dorești, fără ajutorul meu.

Suport

Primești suportul meu în crearea si administrarea website-ului tau.

De ce să mă alegi pentru crearea website-ului tău?

Ca freelancer, tratez orice proiect nou ca pe unul pe care îl realizez pentru mine, iar crearea site-urilor de prezentare sau magazine online este cap de listă în astfel de proiecte. Un site trebuie să fie o unealtă care întărește afacerea, într-un fel sau altul. Fie că aduce lead-uri, awareness de brand sau renume în piață.
creare website freelancer
freelancer web designer

De ce să alegi un Freelancer și nu o agenție?

Tot mai multe persoane realizează că a angaja o agenție de web design este un proces încet, scump și impersonal. Freelancerii sunt capabili sa ofere servicii personale inaccesibile la o corporație.

Spune-mi, cât de des ajungi să cunoști directorul unei companii de la care cumperi produse? Pentru un freelancer, fiecare client este cel mai important, nu doar o statistica.